TRI TOP FRIZURE OVE ZIME! (FOTO)

PODJELI SA PRIJATELJIMA

http://image.dnevnik.hr/media/images/1024xX/Dec2015/61173502.jpg

Sa promjenom godišnjeg doba mjenjaju se i frizure. Iz sezone u sezonu dobijamo nove trendove, kako u modnom svijetu, tako i u frizerskom.

Frizura je ukras svake žene. Ona może otkriti dio njene ličnosti ili otkriti neki skriveni dio koji čuva samo za sebe, a opet kroz frizuru može prikazati djelić tajnog dijela sebe.

Frizura je jako bitna i nikome nije svejedno sa kakvim ukrasom na glavi izlazi na ulicu.

Ovo su frizure koje su već obilježile zimu 2015., a sigurni smo da će i veliki početak iduće godine biti u znaku istih.

LAŻNI BOB

http://image.dnevnik.hr/media/images/1024xX/Dec2015/61173500.jpg

Ovo je definitivno frizura no. 1! Biraju je djevojke koje žele da postignu šarmantni seksi izgled. Za lažni bob potrebna je malo duža kosa, a postupak je slijedeći.

Kosu vežite u niski rep, fino ga zarolajte i upakujte u kosu. Učvrstite ukosnicama. Jako je bitno da rep vežete baš na sredini da bi dobili potrebnu gustinu. Na lice pustite nekoliko uvijenih pramenova.

Da bi efekat bio još bolji, frizeri savjetuju da cijelu kosu blago uvijete prije nego počnete praviti frizuru jer će na taj način vaš lažni bob biti frizura o kojoj će se pričati.

FRIZURA ZA POSLOVNU ŻENU

http://image.dnevnik.hr/media/images/1024xX/Dec2015/61173501.jpg

Napravite niski rep, savijte ga ka unutrašniosti kako bi dobile polukrug, omotajte rep oko gumice i vaša punđa je gotova. Idealna frizura za poslovne žene koje drže do elegantnog izgleda.

TAKOZVANA TIMOŠENKO PLETENICA

http://image.dnevnik.hr/media/images/1024xX/Dec2015/61173502.jpg

Ležerna frizura koju će izabrati skrivene rokerice. Nastala je po uzoru na ukrajinsku političarku J. Timošenko, po kojoi je i dobila naziv.

Pletenica daje romantični duh frizuri, a dva pramena koja ležerno padaju preko lica upotpunjuju je i otkrivaju malu dozu rokerskog duha. Ova frizura vas neće iznevjeriti i idealna je za višesatne proslave jer je jako postojana.


PODJELI SA PRIJATELJIMA

Ostavi svoj komentar

Comments

comments