Pas lutao 97 dana kako bi se vratio svojoj prvoj udomiteljici: “To je čudo”

PODJELI SA PRIJATELJIMA

 Kada je u njen život ušla preslatka kujica Zelda, nije mislila da će je taj pas toliko zavoljeti i da će zbog toga pobjeći od svojih novih udomitelja.

“Zelda je bila poseban slučaj. Bila je jako depresivna i anksiozna. S vremenom se počela otvarati i nakon dva mjeseca već je mahala repom i igrala se sa mnom i obiteljskim psima”, rekla je Seneca za The Dodo i priznala da je tada pomislila kako je vrijeme da Zelda pronađe novi dom.

Kada se morala rastati od Zelde, znala je da će biti teško, ali nije očekivala da će plakati cijelim putem dok ju je vozila novim udomiteljima.

She’s home!!!Update on Zelda, my lost dog. I think that Zelda has managed to make her way from Chanhassen to Saint Paul. Over the past two weeks, there have been sightings of Zelda in Saint Paul. There is a feeding station in Merriam Park, with a trail cam on it. Zelda has been seen most often in Merriam Park and Mac-Groveland neighborhoods. If any of you know people who live in those areas, please reach out to them and ask them to keep an eye out. If you live in there, please watch for her. We don’t want to scare Zelda out of the area because we are hoping to trap her there, so don’t approach or call to her…just call me. Seriously, night or day…I will be out to find my girl. It’s been three months of searching, I’m ready to have her home and safe. 612-275-2974. She’s so close to home!

Publiée par Seneca Krueger sur Mardi 12 mai 2020

“Prvi put u 12 godina osjećala sam se kao da dajem svog psa”, rekla je.

Čini se kako se i Zelda osjećala jednako tužno jer je samo nakon deset dana života u novoj obitelji odlutala od kuće i nestala. Kada je primila poziv, Seneca je odmah uskočila u automobil i počela je tražiti. Nije odustajala niti kada su temperature bile toliko niske da se činilo da su šanse za preživljavanje Zelde male.

Uskoro je saznala da je Zelda viđena negdje na pola puta između njene kuće i kuće novih udomitelja i tada je shvatila da joj se ona zapravo pokušava vratiti.

Nakon 97 dana lutanja i potrage, Zelda je pronađena i vraćena Seneci. Iako je bila veoma izgladnjela i iako nije sličila na sebe, skeniranjem čipa potvrđeno da se uistinu radi o odbjeglom psu.

To je bilo čudo! Rasplakala sam se od sreće i ispričala joj se jer je nisam odmah prepoznala”, rekla je.

Zelda je ostala živjeti sa Senecom te je sada konačno sretna.


PODJELI SA PRIJATELJIMA

Ostavi svoj komentar

Comments

comments