Monica Belluci

PODJELI SA PRIJATELJIMA

Ona je glumica, model i simbol. Ne plaši se starenja i bora. Žena koja zaobilazi plastične hirurge i okreće se prirodnoj ljepoti. Svaku boru pokazuje i izgleda prelijepo. Žena sa oblinama. Ona je Monica Belluci.

http://m.tportal.hr/ResourceManager/GetImage.aspx?imgId=839179&width=632&height=360&shotid=1

http://m.tportal.hr/ResourceManager/GetImage.aspx?imgId=839722&fmtId=0&width=500&height=297 http://m.tportal.hr/ResourceManager/GetImage.aspx?imgId=839717&fmtId=0&width=500&height=297 Koliko nas osvaja svojom prirodnom ljepotom, osvaja i besprijekornim stilom. Uglavnom u haljinama koje prate liniju tijela, u crnoj boji. Rijetka su dešavanja kada bira nešto drugo, a u tom slučaju odlučuje se za suknje midi i maksi dužine ili hlače visokog struka sa decentnim košuljama. Vjerna je crnoj boji mada umije i da se pojavi u kreacijama jesenskih boja.

http://m.tportal.hr/ResourceManager/GetImage.aspx?imgId=839719&fmtId=0&width=500&height=297

Na crvenom tepihu blista u glamuroznim haljinama koje uglavnom upotpunjuje dijamatima, najboljim prijateljem žena.

Sa svojih 51 godnu ušla je u istoriju kao najstarija Bondova djevojka. S godinama njen seksipil ne jenjava, a o tome govori i činjenica da se još uvijek nalazi na listi najseksipilnijih žena.

Svoje obline ponosno nosi, pa je nedavno za italijanski Myself izjavila: „Savršenstvo ne postoji, a i da postoji, bilo bi dosadno. Da, vitko je tijelo privlačno, ali tko može tvrditi da obline ne mogu biti lijepe na isti način?“

„Najvažnije je samopouzdanje. Ako se osjećate dobro, izgledate dobro. Ako se osjećate neugodno, vidjet će se ta vaša nesigurnost“, rekla je.


PODJELI SA PRIJATELJIMA

Ostavi svoj komentar

Comments

comments